Generelle oplysninger

Gulv-Butik ApS
Mølholm Landevej 20
7100 Vejle
Cvr.: 34805059
Mail: info@gulv-butik.dk
Telefonnummer: +45 20200982

En juridisk bindende aftale mellem dig og gulv-butik.dk er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er gulv.butik.dk berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, fx som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.


Vi gør dog opmærksom på at 90-95 % af varerne har vi på lager, så det er yderst sjældent at vi oplever, at varen ikke er tilgængelig.
Når du har afgivet en ordre på gulv-butik.dk, vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre, og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og gulv-butik.dk

Force Majeure

Grundet situation i Ukraine kan der desværre forekomme forsinkelser med allerede bekræftet Ordre / leverancer. Vi beklager meget hvis du bliver berørt at dette. Håber på forståelse da dette er udenfor vores kontrol.

Betaling

I Gulv-Butik ApS kan du betale med DK/VISA.

Vi opkræver ikke gebyrer.

Beløbet hæves tidligst på dit kort, når varen afsendes.

Gulv-Butik ApS ønsker at give større tryghed til kunderne når de handler i vores webshop, derfor ved anvendelse af DK/VISA hæver vi først betaling dagen efter du har modtaget varen, således du kan kontrollere varen inden vi hæver betaling på din konto.

Gulv-Butik ApS tager også betaling via bankoverførsel. Bemærk ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din
månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Fragt

Gulv-Butik ApS levere stort set alle vare med almindelig fragtbil med lift.

Almindelig handel i vores webshop sker levering til en adresse i Danmark og til brofaste øer. Levering til ikke brofaste øer bedes du skrive en mail til os på info@gulv-butik.dk med ønske om pris på levering, her skal du oplyse om produkt, mængde og din adresse.

Generel leveringstid er indenfor 8 dage. Derudover fremgår leveringstiden også normalt på de enkelte varekort. Der tages forbehold for udsolgte vare.

Levering sker altid kun til kantsten med mindre andet er aftalt.

Ordre er gældende

Når du køber en vare i Gulv-Butik ApS modtager du en automatisk ordrebekræftelse, denne er vejlende og ikke bindende for Gulv-Butik ApS, når vi har gennemgået handlen og godkender handlen får du en manuel info via vores webshop med info om at ordren er færdigbehandlet og sendes. Er der afvigelse på den vare du bestiller kontra vores kontrol sker der altid kontakt inden varen sendes.

Oplyser du ikke hvornår du ønsker varen leveret (dato) sendes varen hurtigst muligt.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@gulv-butik.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked derudover kræver det Gulv-Butik ApS accept før en returnering kan ske.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, skal du indenfor fra dagen hvor varen er modtaget og 8 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at varen pakkes og sendes retur, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Varen skal stå på den palle som varen blev leveret på samt pakkes ind med folie/plast, således varen er sikret.

Udgifterne til returnering af disse varer kan svinge ret meget alt efter produkt, mængde og retur adresse. En pris på kr. 2.500,00 skal normalt forventes.
Kontakt os gerne for nærmere info inden du beslutter dig.

Ingen fortrydelsesret

Produkter som ikke tages retur vil som udgangspunkt fremgå på varekortet, og/eller på den manuelle ordrebekræftelse som kommer efter din bestilling.

Såfremt returvare modtages med brudt emballage skal dette godkendes af Gulv-Butik ApS, herunder vil det være en minimum værdi forringelse på 30%.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi beløbet.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, samt eventuelt værdi forringelse af varen.
Vi tilbagefører pengene til din anviste bank konto, medmindre andet er aftalt.
Der udbetales ikke penge før varen er modtaget og godkendt.
Normalt går der 8 dage inden du modtager et returbeløb.

Varen sendes til:

Retur adressen er bestemt at hvilket produkt du køber, du kan kontakte os på mail for at høre nærmere om hvor det eventuelt skal sendes hen.

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Der er ingen fortrydelsesret i B2B-handel.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig og original emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Varen skal være nedpakket på modtaget palle og emballage rundet op varen skal være udført således varen ikke beskades yderligere.

Varen sendes til:

Du vil i hvert konkret tilfælde få oplyst en adresse hvor til varen skal sendes.

Inden du returnerer varen, bedes du på mail oplyse detaljeret beskrivelse af problemet herunder fremsende billedemateriale.

Vi modtager/godkender ikke vare som er sendt retur uden aftale og eventuelt sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, telefonnummer, og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Gulv-Butik ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.gulv-butik.dk er Gulv-Butik ApS.

Som registreret hos Gulv-Butik ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.
Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@gulv-butik.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@gulv-butik.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 01-09-2019

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Gulv-Butik ApS
Mølholm Landevej 20
7100 Vejle
Mail: info@gulv-butik.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)